Runnersworld Hoorn Crosscircuit 2019

Runnersworld Hoorn  hoofdsponsor Crosscircuit

Het regionale crosscircuit in de kop van Noord Holland heeft  Runnersworld Hoorn als hoofdsponsor. Runnersworld Hoorn is al jaren razend enthousiast over dit levendige evenement en zijn dan ook trots om dit nu via de winkel nog breder te kunnen uitdragen. 

Het Runnersworld Hoorn Crosscircuit bestaat uit 5 wedstrijden. Er wordt zondag 25 oktober gestart met de Parkcross in Hoorn en de finale vindt zondag 13 december plaats in Spierdijk. 
Juist het verschil in omstandigheden en ondergrond maken het lopen van deze crosswedstrijden extra bijzonder.
Om blessures te voorkomen en het maximale uit jezelf te halen is het kiezen van de juiste schoenen een serieuze zaak. De medewerkers van Runnersworld Hoorn zijn zelf fanatieke (cross)lopers en veelal aanwezig en deelnemer tijdens deze crossen. Zij kunnen jou hierin voor elke crosswedstrijd van goed advies voorzien.

Op deze site zal je snel alle tijden en ranglijsten terug vinden zodat je gelijk up to date bent van je klassering. Voor de best geklasseerden zijn er in het eindklassement mooie prijzen te verdienen met tevens een eervolle vermelding in de ‘hall of fame’. 

Voorinschrijven kan nog tot en met donderdag 24 oktober online of op de dag zelf bij Hollandia.

  • Eindprijzen Runnersworld Hoorn Crosscircuit voor de categorieën mannen, vrouwen en veteranen (M35 t/m M65 en V35 t/m V60)
  • Extra: vier aanmoedigingsprijzen voor beste atleten en atletes t/m 23 jaar.

 

Online inschrijven!

Met dit formulier schrijft u in voor alle 5 de crossen tegelijk
u betaald hiervoor als volwassen deelnemer 32 euro 
ook is het mogelijk om individueel voor elke wedstrijd in te schrijven op de wedstrijddag zelf - de kosten hiervoor bedragen 8 euro per wedstrijd

voor de jeugd is dit 15 euro voor alle 5 de wedstrijden of 4 euro per wedstrijd

inschrijven voor alle wedstrijden kan ook nog op de wedstrijddag zelf (Hoorn of Wieringermeer) 

Schrijf je in voor alle wedstrijden tegelijk, ook voor de jeugd. Tussenstand  na iedere wedstrijd op de website.