All4running Crosscircuit 2021

Beste crossers,

Het corona virus slaat weer in al hevigheid toe, we moeten weer de anderhalve meter in acht nemen. Komende vrijdag zal er weer een persconferentie zijn. De verwachting is, dat er diverse maatregelen worden aangescherpt en mogelijk nieuwe beperkingen opgelegd.

Deze vooruitzichten heeft Noordkop gedwongen de Duincross af te gelasten. Dit is mede ingeven doordat de faciliterende voetbalclub hun accommodatie op slot heeft gedaan. Noordkop ziet geen andere mogelijkheden en vind het dan ook spijtig dat zij dit besluit hebben moeten nemen.

Wij als organisatie wachten vrijdag af, afhankelijk van de uitkomsten van uit de overheid gaan wij in overleg. Dus voorals nog gaat op dit moment de St.Georgecross in Spierdijk gewoon door. Blijf dus de site bezoeken om zo actueel mogelijk op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen.

Op deze site zal je snel alle tijden , ranglijsten en eventuele foto's terug vinden zodat je gelijk up to date bent van je klassering. Voor de best geklasseerden zijn er in het eindklassement mooie prijzen te verdienen met tevens een eervolle vermelding in de ‘hall of fame’. 

Online inschrijven is niet meer mogelijk.

Met dit formulier schrijft u in voor alle 5 de crossen tegelijk

Kosten gehele circuit:

Senioren en masters € 38,00      (losse wedstrijd €10,00 per wedstrijd)
Jeugd tot en met 12 jaar € 15,00 (losse wedstrijd € 4,00 per wedstrijd)
Jeugd 13  t/m 18 jaar €23,00     (losse wedstrijd € 6,00 per wedstrijd

inschrijven voor alle wedstrijden kan ook nog op de wedstrijddag zelf (Hoorn of Wieringermeer) 

Schrijf je in voor alle wedstrijden tegelijk, ook voor de jeugd. Tussenstand  na iedere wedstrijd op de website.