Crosscircuit Noord Holland Noord 2020

Het crosscircuit in corona tijd.

De organiserende verenigingen van het crosscircuit hebben besloten om voor 2020 het circuit als zodanig geen doorgang te laten vinden. Twee verenigingen zien op dit moment  geen enkele mogelijkheid om hun cross te organiseren. Dit heeft vooral te maken met de huidige corona maatregelen en  beschikbare accommodatie's.

Drie verenigingen zien vooralsnog voldoende mogelijkheden om hun cross wel te organiseren en zullen dit dan ook doen met in achtneming van alle corona maatregelen zoals het indien van een protocol bij de vergunning verstrekkende gemeentes.

Het is dus zaak om de site's van het circuit en de organiserende verenigingen regelmatig te bezoeken om zo op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen.

Corana is momenteel niet het enige probleem waar het circuit tegen aanloopt. In de voorbereiding naar het nieuwe seizoen heeft Runnersworld Hoorn te kennen gegeven geen sponsoring te doen voor het circuit. Uiteraard betreuren wij dit maar zijn tegelijkertijd dankbaar dat Runnersworld Hoorn ons de afgelopen jaren heeft ondersteund.

Wij als organisatie danken Runnersworld Hoorn dan ook nogmaals hartelijk voor hun geboden ondersteuning.

 

Op deze site zal je snel alle tijden en ranglijsten terug vinden zodat je gelijk up to date bent van je klassering. Voor de best geklasseerden zijn er in het eindklassement mooie prijzen te verdienen met tevens een eervolle vermelding in de ‘hall of fame’. 

 

 

Online inschrijven! ( Dit is momenteel nog niet mogelijk!)

Met dit formulier schrijft u in voor alle 5 de crossen tegelijk
u betaald hiervoor als volwassen deelnemer 32 euro 
ook is het mogelijk om individueel voor elke wedstrijd in te schrijven op de wedstrijddag zelf - de kosten hiervoor bedragen 8 euro per wedstrijd

voor de jeugd is dit 15 euro voor alle 5 de wedstrijden of 4 euro per wedstrijd

inschrijven voor alle wedstrijden kan ook nog op de wedstrijddag zelf (Hoorn of Wieringermeer) 

Schrijf je in voor alle wedstrijden tegelijk, ook voor de jeugd. Tussenstand  na iedere wedstrijd op de website.